Städning

Vi tillhandahåller hemservice, lokalvård och kontorsservice, i enlighet med principen att insatsen ska utformas för att passa kundens behov, och att varje insats är unik och erbjuder olika möjligheter och utmaningar. Vi strävar efter snabba men effektiva insatser, som ska vara så diskreta och ickestörande som det går, men eftersträvar samarbete med kunden och utformar insatsen efter kundens intressen och behov. Vår personal är inte bara professionell, kunnig och drillad i rutiner, utan även flexibel nog att anpassa sig till lokala behov och har kontinuerligt stöd från vårt företag.

För dig som privatperson

Om du är nyfiken på vilket urval av tjänster som vi tillhandahåller och hur insatserna kan genomföras så diskret och effektivt som möjligt utefter dina behov, tveka inte att tala med vår städledare Sara, som tillhandahåller råd och prislista.

Vi ger även råd angående RUT-avdrag.

För dig som företag

Om du vill ha kontorslokaler eller korridorer städade så gäller offerter. Vi kommer sträva efter att utforma insatserna så att er ordinarie verksamhet påverkas så lite som möjligt.

Kontakt

Det går bra att ringa till oss eller använda vårt kontaktformulär för att skicka ett meddelande till oss. Ni hittar alla våra kontaktuppgifter här.

Har du frågor?

Kalender

Det finns inga kommande evenemang just nu.