Jobba som assistent

Vi eftersträvar de bästa villkoren för våra assistenterna. Jobbet skall alltid kännas stimulerande och meningsfullt. I slutändan är det assistenterna som gör skillnaden.

Våra anställda ska känna sig trygga hos oss, vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Vårdföretagarna Almega som har kollektivavtal med Kommunal.

Du som assistent har en garanterad tjänstgöringsgrad. För all schemalagd personal betalas månadslön ut. Månadslönen som bygger på din tjänstgöringsgrad betalas ut samma månad som intjänandemånaden. Övriga eventuella avvikelser som OB, jourersättning, sjukavdrag m.m. regleras månaden efter. För vikarier utan schemalagd arbetstid betalas timlön, timlönen betalas ut månaden efter intjänandemånaden.

Vi har ett avtal med Previa för företagshälsovård. Vi erbjuder samtliga anställda ett friskvårdsbidrag som kan uppgå som högst till 2000 kr per kalenderår, men ersätts med 167 kr/månad. För mer information om friskvårdsbidraget vänligen kontakta vår personalansvarige.

Om du söker arbete och vill arbeta tillsammans med oss på Blomstra kan du fylla informationen i följande länk! Många tack på förhand.

https://link.webropolsurveys.com/S/F1445C0242B3AEE9

Har du frågor?

Kalender

Det finns inga kommande evenemang just nu.