Om oss

Vi som driver och arbetar på Blomstra har mångårig erfarenhet av verksamhet inom assistans och hemtjänst – både på ledande roll och ute bland kunderna. Dessa värdefulla erfarenheter har fått oss att reflektera över vad som kännetecknar god och mänsklig service.

Vår övertygelse är att eftersom varje människa är unik, representerar varje arbetsplats sin egen dynamik, sina egna möjligheter och utmaningar. Ifall människor ska kunna blomstra, bör förutsättningarna för deras självförverkligande vara individuellt anpassade, bygga på ömsesidighet, respekt och medmänsklig värme.

Vi arbetar konkret och långsiktigt för att förverkliga våra ideal och ge alla människor tillgång till att uppnå sin högsta möjliga potential. Det första steget är att vi tillsammans med kunden utformar och skräddarsyr insatserna så att de motsvarar kundens behov.  Vi strävar även efter att vara tillgängliga och att ha en organisation med så få lager som möjligt mellan personalen på plats och företagets ledning, vilket är för både personalens och kundernas skull.

Från ett litet frö har vi blivit en växande rörelse, med god tro på framtiden. Det har stundom varit tufft, och vi har vandrat genom regn och solsken, men genom vår tro på den lilla människans oändliga kraft, vår idealism och vår arbetsdisciplin och vilja att göra vårt bästa har vi etablerat oss som en positiv kraft för individen och samhället.

När vi ser tillbaka på allt detta, fylls vi både av stolthet och ödmjukhet. Stolthet inför vad vi tillsammans åstadkommit, och ödmjukhet inför de insikter om människolivets skörhet och styrka som vi alla fått.

Vi drivs av viljan att hjälpa Dig uppnå din högsta potential, och förverkliga Dig själv som människa. Du är välkommen att kontakta oss.

Har du frågor?

Kalender

Det finns inga kommande evenemang just nu.